InternetlånAtt bli beviljad ett internetlån är idag mycket enklare eftersom du kan skicka in din ansöka via Internet. Det finns många företag och banker1 som erbjuder flera olika typer av internetlån med bra villkor till nya kunder. Men precis som med traditionella lån känner många människor en viss osäkerhet när det gäller möjligheterna ett få låna pengar. Läs vidare nedan så får du svar på några frågor som du kan ha vid ansökan om ett internetlån.

Internetlån som är enkla att söka

Bank Norwegian BANKNORWEGIAN: Låna 5000 – 400 000 kronor

✓ Få erbjudande på en gång ✓ Bra villkor och låg ränta

Icabanken ICABANKEN: Inga avgifter

✓ Lägg till låneskydd så betalas lånet även om du förlorar din inkomst ✓ Bli kund och låna på tre minuter

Lendo LENDO:Svar inom 7 minuter

✓ Lånerbjudanden från flera banker1 ✓ Endast en kreditupplysning (lånemäklare)

Freedom Finance FREEDOM FINANCE:Enkelt att ansöka – snabbt besked

✓ Smarta lånelösning ✓ Lägg om dina lån & spara pengar (lånemäklare)

Kan jag få bättre villkor om jag ansöker om ett lån online?

Att ett lån är enkelt att söka och har gynnsamma villkor är naturligtvis väldigt viktigt. Lånet ska betalas tillbaks och med en lägre ränta går det fortare. Eftersom du ansöker om ett lån online är det enkelt att jämföra olika sajter där du kan låna pengar så det ska inte vara omöjligt för dig att hitta en långivare med fördelaktiga villkor för dig.

Kommer jag att kunna få ett lån trots betalningsanmärkning?

Många personer har problem att få ett lån eftersom de dragit på sig en betalningsanmärkning. Hur liten den än kan tyckas vara ser de flesta storbanker1 rött och drar i nödbromsen om det så bara gäller en ynka parkeringsbot. Det kan alltså visa sig vara mycket svårt att få ett lån om det finns betalningsanmärkningar noterade på en kreditupplysning. Men ge inte upp, det finns hopp. Allt fler långivare erbjuder idag internetlån för personer med trasslig ekonomi.

Vilka typer av lån är enklast att få?

Internetlån hanteras snabbt och utbetalningen av pengar går också fort. Om du behöver låna pengar snabbt är ett lån utan säkerhet antagligen det som är mest förmånligt och som är enklast att få. Om du behöver pengar väldigt fort kan du ansöka om ett sms lån som ges till nästan alla oavsett inkomst och övriga omständigheter.

Hur lång tid tar det att få besked om jag får låna?

En fördel med att ansöka om ett internetlån är just hastigheten med vilken din ansökan kan behandlas. Hela processen är automatisk och du får hos de flesta långivare svar direkt. De flesta som ansöker om ett online lån kan få svar inom några minuter till högst ett par timmar.

Hur snabbt kan jag få mina pengar?

Om din ansökan har godkänts, kommer du att få hem ett skuldebrev med posten som du måste skriva under och returnera. Pengarna kommer sedan att överföras direkt till ditt bankkonto. Om du blir beviljad ett internetlån har du normalt pengarna på ditt konto inom 3-5 bankdagar.

Snabba internetlån

Internetlån snabbtInternet har gjort livet enklare på många sätt och detta gäller i synnerhet allt som har med siffror att göra och därmed kan digitaliseras. Pengar är siffror och att både spara pengar och ta ett enkelt lån är idag enklare och mer effektivt än någonsin. Nätbaserade finansiella lösningar har gjort privatekonomin enklare att hantera eftersom många uppgifter och tjänster kan genomföras hemifrån. Nu med ett musklick går det att göra allt från att köpa en ny bil till att skicka födelsedagstårtor och betala räkningar. Med samma enkelhet går det lätt att ta ett internetlån. Allt som behövs är en gnutta tålamod med att sitta framför datorn och söka efter de bästa låneerbjudandena på nätet. På lånet.com har vi samlat de bästa internetlånen så att våra besökare kan ta del av den senaste informationen och ta välinformerade beslut om sin privatekonomi.

Onlinelån är populära krediter som kan fås när som helst under dagen. De faktiska räntorna på större lån är de samma som lån från vanliga banker1 – med den skillnaden att man slipper allt jobbigt pappersjobb och får svar direkt på skärmen. Den som har en bra kreditpoäng kan lätt få mycket låg ränta på ett internetlån. Efter att en elektronisk ansökan skickats in ges ett snabbt besked, ofta helt automatiskt.

Hela processen med att ansöka om ett snabbt lån online är oftast både enkel och snabb. Det är bara att surfa in på en webbplats för lån och klicka på ”ansöka”, fylla i de uppgifter som efterfrågas och skicka in formuläret för godkännande. Dina uppgifter kommer sannolikt att kontrolleras mycket snabbt mot olika databaser och den som gör en låneansökan med bank-id får ofta svar på en gång. I vissa fall kan kompletterade uppgifter behövas och kreditgivaren kommer då att ta kontakt via mejl eller telefon.

Förutsatt att alla uppgifter är i sin ordning går det att få ett både snabbt och bra internetlån och besked på ansökan lämnas vanligen snabbt. Webbaserade lån är lätt att återbetala, de flesta långivare erbjuder återbetalning med autogiro vilket innebär att låneräkningar dras automatiskt från kontot vid slutet av varje månad eller annat valfritt datum. Trots att internetlån funnits sedan början på seklet är det fortfarande en del konsumenter som är osäkra på tillförlitligheten i hur företag på nätet hanterar och bearbetar personliga uppgifter. I verkligheten är dock lån på internet i allmänhet mycket säkra och har en låg risk. Tekniken utvecklas och därför finns det ingen anledning att oroa sig för att privat information som lämnas ut kommer att läcka eller delas med tredje part.

Förtroende är banker1 och kreditmarknadsföretags viktigaste valuta och är något de är mycket noga med att inte missbruka. Det är därför högsta prioritet att erbjuda säker och anonym hantering av ansökningar online. Den som ändå är tveksam kan vända sig till företag med egen kreditbedömning och beviljar lån utan kreditupplysning.

Lånet.com samlar internetlånen

Direktlån internetHopar sig räkningarna? Behöver pengar innan nästa löning? På Lånet.com har vi gjort det lätt att hitta välrenommerade internetlångivare. Att kvalificera sig för ett litet lån är inga större problem och genom att ansöka med e-legitimation går det att få svar direkt på låneansökningen och skriva under lånet utan att några dokument behöver skickas in. Efter godkännande sätts de medel som begärs direkt in på angett kontot och i vissa fall går det till och med att få utbetalning av lån på helgen. Återbetalningen sköter sig av sig själv genom att ge tillstånd för autogiro. Med denna smidiga betalningsmetod går det också att slippa aviavgiften för utskick av pappersfakturor. Processen är enkel och fördelarna är många, så varför inte prova ett internetlån istället för att vänta i onödan på de pengar du behöver?

Omedelbara lån på internet

Med så många nya långivare på nätet finns det någon som är beredd att låna ut pengar till nästan alla svenska konsumenter oavsett riskprofil och eventuella betalningsanmärkningar. Lån på internet har inneburit en effektivisering av ansökningsprocessen och tagit bort den osäkerhet och väntans vånda som tidigare präglade lånemarknaden för privatpersoner.

Många konsumenter förlitar sig idag helt på internetlån för att hantera små, oväntade kostnader som ett alternativ till den dyra bankens krångliga kreditvillkor med övertrasserings- och förseningsavgifter. Till skillnad från de lån mot säkerhet som erbjuds av banker1 och andra finansinstitut behövs det inte för internetlån utan säkerhet. Att låna på internet är lätt, låna med måtta så blir återbetalningen inte onödigt svår.

Mer om lån

Råd&Rön: Få koll på ekonomin